Κυριακή 30 Απριλίου 2017

7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το σχολείο μας πήρε μέρος και στο φετινό 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων στις 27-28 Απριλίου 2017.

Οι μαθητές του Ομίλου Πληροφορικής – Μαθαίνω να προγραμματίζω, με την επίβλεψη της υπεύθυνης εκπαιδευτικού τους Μαρίας Εξάρχου, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο έργο eTwinning «Walled cities. Castles and people. Traditions and perspectives» που αναφέρεται στα κάστρα, εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν οι ίδιοι και δημιούργησαν με τη γνωστή χελώνα του MicroWorlds Pro τα δικά τους ηλεκτρονικά παιχνίδια που εκτυλίσσονται μέσα σε κάστρα.



Οι μαθητές του τμήματος Γ1 συμμετείχαν επίσης στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών Μαρίας Εξάρχου και Βασιλικής Τόκη. Το δικό τους ψηφιακό έργο δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή τους στον ψηφιακό διαγωνισμό «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό», στο πλαίσιο του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», που αποτελεί σύμπραξη του British Council με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου